çit Direği Fiyatları - Tel çit fiyatı 990 TL ile 3000 TL. Üzerine istenilen kalınlıkta pvc yada galvaniz tel montajı yapılır.


Plastik Cit Diregi En Ucuz Elektrikli Cit Modelleri Guvenli Odeme Yontemleri Ile Modernciftlik Com Da Plastik Cit Diregi Fiyat

Beton çit direği 40.

çit direği fiyatları. 3500 TL KDV. Bahçe teli fiyatları halı saha tel örgü kafes teli fiyatları panel çit tel çit tel örgü fiyatlarıtel çit fiyatları alırken bize sormadan karar vermeyin. 0 216 312 31 08 GSM.

Beton direk tel fiyatları boru direkli tel çit fiyatlarına kıyasla maliyetlidir fakat ömrü bir o kadar da uzundur. Direklerimizde 4 adet boy demiri ve etriyeleri punta kaynak yöntemiyle üretilmektedir. Birçok farklı ürün seçeneği sunan bahçe malzemeleri ve ekipmanları arasından çitler çok çeşitli ürün zenginliğine sahiptir.

Panel çitinizin biraz daha uzun ve yüksek olmasını isteyebilirsiniz. TEL ÇİT FİYATLARI Tel çit fiyatları 360TL ile 5400 TL aralığındadır. 6500 TL KDV ADET BORU ÇİT DİREĞİ 240 CM DÜZ.

Firmamızla görüşmeden tel çit taleplerinize yön vermeyin. 3200 TL KDV. çitdireği modelleri çitdireği özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyorda.

200 cm düz 250 cm düz ve 200 cm payanda olarakta üretilen beton direk içerisine 6 mmlik demir konularak piyasaya sunulur. BORU ÇİT DİREĞİ 200 CM DÜZ. BETON DİREK 240 CM.

Panel Çit Fiyatları 200250. 4000 TL KDV. 9500 TL KDV ADET BORU ÇİT DİREĞİ BOYALI 60 mm çaplı.

3 mt ara ile açılan çukurlara beton direkler gömülür. Stok Durumu Stokta Var 2. Güneş Statik Toz Boya elektrostatik toz boya sprey boya konusunda Ankaradada hizmet vermektedir.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. İZMİR BETON DİREK ÇİT DİREĞİ DÜZ DİREK İMALATI 0543 437 26 55 Düz ve eğri olmak üzere iki ana çeşidi olan beton çit direklerinin boyutlarına göre farklı modelleri mevcuttur. Ürün grupları arasından seçim yapmak bir hayli zor olabilir.

BETON DİREK DÜZ 200 CM. Çit teli direği fiyatları kullanılan çit direğinin çeşidine göre değişir. 7500TL KDV ADET BORU ÇİT DİREĞİ 290 CM DÜZ.

Çit panel modelleri çit panel fiya. Elektrikli çit direklerinin birim fiyatı diğerlerine göre daha yüksektir. Ayrıca vibrasyon yöntemiyle üretilmekte olup buhar kürüyle kurutulmaktadır.

Plastik çit direkleri çit direği. 6000 TL KDV. BETON MOBİL ÇİT AYAĞI 38LİK48 LİK.

BETON DİREK 290 CM. Beton çit direği beton çit direği payadası beton direk fiyatlarıbeton direk ölçüleri için sitemizi ziyaret ediniz. BORU ÇİT DİREĞİ BOYALI 48 mm çaplı.

Çit direği fiyatları ürünün özelliklerine ve kalitelerine göre değişkenlik gösterir. Cit Teli fiyatları cit teli modelleri ve cit teli çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Beton Direk İmalatı Beton direk genellikle 240 cm boyunlu ve 290 cm boyunlu olmak üzere üretilir.

Firmamız 1996 yılından günümüze beton çit direği ve helezon örgü teli imalatı ile faaliyet göstermektedirCihan Tel ve Çit Sanayii olarak kurulan şahıs firmamız Cihan Tel Çit SanTicLtdŞti olarak yine çeşitli ebatlarda beton çit direkleri çeşitli göz aralığı ve tel kalınlığında helezon örgü telleri ve jiletli tel imalatı çeşitli bahçe kapıları imalatı. Değişken materyallerden hazırlanan çit direkleri geniş bir fiyat skalası gösterir. İzmir in bütün ilçelerine ve Türkiye nin her bölgesine hizmetlerimizi ve ürünlerimi götürebilmekteyiz.

Örgü tel dikenli tel panel çit jiletli tel pvc kaplı tel beton çit direği ve metal çit direği imalat ve satışını yapmakta olup aynı zamanda anahtar teslimi tel çit sistemlerinin profesyonel montajını yapmaktayız. Eriş Metal ferforje çelik çatı çelik konstrüksiyon balkon korkulukları pencere korkulukları sundurma demir doğrama kaynak işleri ferforje imalatı. Kötü hava şartlarına karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Panel demir çit direkleri elektrikli çit direkleri plastik çit direkleri bu çeşitler arasındadır fakat maliyetleri yine de çok yüksek değildir. Panel Çit Direkleri panel çit direği panel çit fiyatları panel çit ölçüleri panel çit direği panel çit fiyat hesaplama panel çit kelepçesi panel çit imalatı panel çitler kivi direkleri fiyatları beton kivi direkleri beton kivi direği fiyatları Sıcak Daldırma Galvanizli Direk galvanizüstü statik boya direk. 0507 319 42 91.

Tel çit fiyatları uygulanacak yere ve metraja göre değişeceğinden size en uygun fiyat için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bahçe teli Tel örgü ve tel çit fiyatları için Telefon numaramız. Panel Çit İmalatı 2 panel çit direği 2 panel çit fiyatları 2 panel çit montaj ı 2 çit panel ankara 2 çit panel fiyatları 2 çit panel imalatı 2 çit panel istanbul 2 çit panel modelleri 2 çit panel sistemleri 2 çit panel tel 2 çit panel üretimi 2.

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Bu trür taleplerinizi de kesinlikle geri çevirmeyerek yerine getirmek adına elimizden geleni en güzel şekilde ortaya koymaya devam. Beton direklerin uzunlukları Düz beton direk.

Panel çit fiyatları 3360 Tl ile 4080 TL arasında Tel örgü fiyatları 360 ile 15 TL arasında Jiletli Tel Fiyatları 480 TL ile. Genel anlamda vatandaşlarımızın bizden istediği panel çit ölçüleri 200250 cm de olabiliyor. Panel çit sistemleri olarak kurulan firmamızda beton çit direkleri kafes tel dikenli tel tenis kortları çevre telleri hala sahaları çevre telleri diğer tüm çevre çit işleri montaj ve taahhüt işlemlerini yapmaktayız.

Tıkla en ucuz cit teli seçenekleri ayağına gelsin. Başlıca fiyatlarımız şu şekildedir. 2 mt ve 250 mt Eğri beton direk 240 mt ve 3 mdir.

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Beton Direk Tum Urunler Duksal Tel Orgu Konya Panel Cit Sistemleri


Atiktel 100 Cm Profil Direk Panel Cit Diregi Fiyati


Eskisehir Beton Direk Fiyatlari Uysal Tel Orgu Panel Cit Sistemleri 0543 43726 55 Izmir


Panel Cit Direkleri Kutu Profil Galvanizli Boru


Boru Direk Fiyatlari


Profil Direk 50x50x1 50 Mm Toptan


Panel Cit Diregi Galvanizli Boyali 150cm 4ad Karatay Nalburiye Yapi Ve Insaat Malzemeleri


As Beton Cit Diregi Beton Direk Adana Beton Direk Uretimi Adana Cit Direkleri Adana Beton Direkler Adana Beton Direk Fiyatlari Adana Beton Direk Uretimi Adana Tel Cit Diregi Adana Tel Orgu


Atiktel 120 Cm Profil Direk Panel Cit Diregi Fiyati


Galvaniz Cit Direk Imalati Zirve Bayrak Diregi Imalat Satisi


Beton Direkli Cit Hakan Panel Cit Tel Cit Sistemleri Istanbul


Bati Tel Orgu Panel Cit Diregi Kapagi Plastik Yesil 4 Cm Fiyati


Urunlerimiz Pehlivan Tel Sanayi A S


Boru Direk Fiyatlari


Related Posts