Cordoba Dövüş Köpeği - Bull teriyer boksör İrlanda kurt tazısı ve Cordoba dövüş köpeği. Günümüzde avcılık ve bekçilik.


The Dogo Argentino Also Known As The Argentine Mastiff Is A Large White Muscular Dog That Was Developed In Arge Dogo Argentino Dog Dog Breeds Dog Argentino

Yani Dogo Argentino beslemenin bir cezası var.

Cordoba dövüş köpeği. Laboratuvar ortamında geliştirilen bir köpek ırkı olan Dogo Argentino kaslı ve atletik yapısıyla dikkat çeken bir cins. Daha sonra ırkın geliştirilmesinde Great Dane Boxer Spanish. Kökeni Arjantin olan bu köpekler İngiliz Bulldog Bullenbeisser Bull Teriyer ve İspanyol Mastifinin çiftleşmesi sonucu oluşmuştur.

Bir kişiye bağlı o da vehbiye. Antonio Nores Martinez ırkın yetiştirilmesine mastiff tipinde bir tür olan Cordoba köpeği adını vererek başlamıştır. Cordoba dövüş köpeği pointer boxer great dane bull terrier gibi alakasız ırkların ırk karakteristiğinin dominant olduğu üyeler kendi aralarında eşleştirilir.

İrlanda Kurt Tazısı yeni ırkımıza av güdülerini ve hızını vermiştir. Şimdilerde evlerde de beslenmeye başlanan Dogo Argentino yasaklı ırklar listesinde. Corkie Köpek Cinsi Bilgileri ve Resimleri.

Arubian Cunucu Köpek Cinsi Bilgileri ve Resimleri. Cordoba Dövüş Köpeği. Dogo Argentino cinsi köpekler uzun süre av köpeği olarak kullanıldılar.

Bu özellikleriyle Pitbulla benzetilen köpekler normalde son derece cana yakın ve uyumludurlar. Dogo Argentino köpekleri oluşturulurken en fazla kullanılan ırklar şunlardır. Bu her bir ırk yeni oluşan Dogo ArgentJno.

Böylece 1947de en iyi aletini bir gösteri için Buenos Aires Avcılar. İlk başta bir dövüş köpeği olarak kullanıldı. Orta Asya Ovtcharka Köpek Cinsi Bilgileri ve Resimleri.

Mükemmel bir ırk arayışında olan Dr. Augustin Norez Martinez tarafından yaratılmıştırözel olarak bazı köpeklerin çiftleştirilmesi ileŞöyle kibunlar Cordoba dövüş köpeğimelez bir MastiffBull Terrier ve klasik bilinen BulldogBu hayvanların karışımı üzerine üretilip çiftleştirilipgeliştirilmiştirKi Antonio. Soyu tükenmiş olan Cordoba Dövüş Köpeği hariç.

Bu köpek güçlü ve dayanıklı olmasına rağmen yeterince iyi koku alamıyor ve ava çıktığı diğer köpeklerle anlaşamadığı için istenildiği gibi av yapmıyordu. Dogo Arjantin köpekleri oluşturulurken en çok kullanılan ırklar şöyle. Cordoba Dövüş Köpeği Cinsi Bilgileri ve Resimleri.

Başlıca özellikleri arasında avcılık yeteneği molossoid gövdesi kısa kır saçlı ve iri kasları öne çıkarabiliriz. Daha sonra ortaya çıkan köpek incelenir ve aynı köpek ikinci kuşakta istenilen özelliklerin devamı için benzer özellikte veya isteğe göre karakterin resesif kaldığı köpekler ile eşleşmeye devam eder. Bu geniş ve güçlü çeneli köpeğin bir örneğinin fotoğrafına baktığınızda diğer ırklarla birkaç benzerlik görmeniz kolay olabilir.

Airedale Terrier Köpek Cinsi Bilgileri ve Resimleri. Bazen çok fazla havladıkları. Doktor av partileri sırasında kullanılabileceğine ikna oldu.

Peki Dogo Argentinonun özellikleri neler. The Dogo Argentino is directly derived from this breed. İyi bir av köpeği olarak yetiştirilen Dogo Argentinolar nesli tükenen Cordoba Dövüş Köpeğinin Perro Pelea Cordobes diğer ırklarla çaprazlanması sonucu ortaya çıktı.

Bekçi Veya Koruma Köpekleri. 1 Cordoba Dövüş Köpeği. Bazen çok havladıklarından dolayı apartmanda bakılması zordur.

The Cordoba Fighting Dog is an extinct breed of fighting dogThe Cordoba was a crossbreed of the Boxer Bulldog Bull Terrier and the English Mastiff. Mastifi we Bulldog gibi ırklan melezieyerek ekle etmiştir. Arjantin Mastiff standardı 1928de oluşturuldu.

Güney Amerika kökenli ilk av köpeği olarak tanınan ırk bu gün avcı bekçi polis asker arama ve kurtarma köpeği iş köpeği ve aile köpeği olarak çok amaçlı kullanılmaktadır. Böylece Cordoba dövüş köpeği başını yüceltmek için bir Alman mastiff bir Bordeaux mastiff bir Pointer ve bir Boxer ile çaprazlandı. Dogo 1920 lerde Dr Antonio Norez Martinez ve onun kardeşi Dr.

Enerjilerini atmaları ve rahat uyumaları için günde en az 30. 2 İrlanda Kurt Tazısı. Boksör PitBull teriyer Cordoba dövüş köpeği ve İrlanda kurt tazısı.

Martinez bu ırkı Bull Terrier. Dönemin Arjantininde güçlü ve çevik bir köpek olmasından dolayı avlarda kullanılıyordu. Aile üyelerinin her birine eşit derecede yakınlık gösteren Dogo Argentino türü köpekler oyuna düşkün olmalarıyla biliniyor.

Şu an soyu tükenmiş olan Cordoba Dövüş Köpeği Perro Pelea Cordobes ile işe başladı. Lakota Mastino Köpek Cinsi Bilgileri ve Resimleri. Eğer dövüş köpeği olarak yetiştirilirlerse son derece agresif ve saldırgan olabilir.

It was noted for its willingness to fight to the death and its high pain tolerance. Daha çok müstakil ve bahçeli evlerde yetiştirilen Dogo Arjantin türü köpeklerin ortalama yaşam süresi 14 - 15 senedir. Bu yeni ırkın temelinde şu anda nesli tükenmiş olan güçlü cesur dayanıklı Cordoba Dövüş Köpeği vardır.

Martinez bu ırkı başka ırklarla uzun süre melezleyerek bugünkü Dogo Argentino ırkını yaratmıştır. The Cordoba Fighting Dog originated in Córdoba Argentina. Bizi buradan da takip edebilirsinizFacebook.


Dogo Argentino Beyaz Olum Melegi Dog Breeds Dogs Beautiful Dogs


Pin Em Dog Breeds


The Cutest Mixed Dog Breeds Dog Breeds Dog Argentino Hybrid Dogs


Dogo Argentino Dog Argentino Dog Friends Big Dogs


Antonio Martinez Picked The Cordoba Fighting Dog To Be The Base For The Breed This Breed Is Extinct Today But It Wa Dog Breeds Bully Breeds Dogs Hunting Dogs


Arjantin Dogo Kopekleri Dogo Argentino Dog Dog Argentino Animal Planet


Dogo Argentino Dog Breeds Dog Argentino Great Dane Dogs


Dogo Argentino Is Very Stubborn And Dominant Therefore Not Suitable For Inexperienced Dog Breeders Pawinterest Pawintere Dog Breeder Dogo Argentino Dogs


Dogo Argentino Panosundaki Pin


Alabai Dog Kangal Dog Guard Dogs


Facebook Beautiful Dogs Pets Dog Argentino


Dojo Argentino Or Argentino Mastiff Played With One At A Vets Office It Was Such A Loving Dog Kopek Hayvan Fotografciligi Yavru Kopek


Pin Em Dogs Dogo Argentino


Popular Pins Dog Breeds Bully Breeds Dogs Bulldog Breeds


Related Posts