Cins Kedi Yavruları - Ankara da cins kedi sahiplendirme Eş bulma. 632 likes 35 talking about this.


Asuman Adli Kullanicinin Alinacak Seyler Panosundaki Pin Kedi Yavru Kediler

October 12 2017.

Cins kedi yavruları. See more of Cins Kedi Eş Bulma ve Sahiplendirme Platformu on Facebook. British Shorthair 79 Scottish Fold 62 İran Kedisi 14 Chinchilla 11 Scottish Straight 10 Exotic Shorthair 8 Tekir 3 Maine Coon. KediAjans - Cins kedi sahiplendirme ilanları.

Üye girişi Anasayfa. Kedi yavruları son derece sakindi neredeyse amorf ellerinde gerektiği kadar çalkalayıp sıkılabiliyorlardı. Sahiplendirme ve satılık ilanları ile PetShop ve sahibinden cins yavru kedi bulabileceğiniz sahiplenme ya da kedimi nerede satabilirim ve satmak istiyorum diyenler için yeni üye herkese ücretsiz ilan hakkı veren harika bir siteyiz.

Vermiş olduğunuz ilanlar hayvan severler tarafından kısa sürede size geri dönüş yapılır. İran Persian kedi Himalayan kedi Orjinal silver Chinchilla kedi Exotic Shorthair kedi İran-Van melezi kedi. Beyaz Cins Kedi Yavruları.

Cins Kedi Sahiplendirme İlanları. Ayrıca Kedi gelişiminin tam olması için hem anne hem de yavrulara kuru ve yaş mama verilir. Üye girişi Anasayfa.

Cins kedi yetişmenin tekir kedilere göre masrafları biraz fazladır. Daha fazla yavru cins kedi fiyatları ilanı için Kedi ilanları kategorisini inceleyiniz. 2 Aylıktan Küçük.

Kedi Fiyatları Aralığını Belirleyen Faktörler Nelerdir. Kedi yavruları bir şekilde üreticiler tarafından büyütülür aşıları ve muayeneleri düzenli bir şekilde veteriner hekim tarafından yapılır. Tüm Bebeklerimiz ilk Aşıları yapılı Sağlık Karneli Sahiplendirme Yapılmaktadır.

See actions taken by the. KediAjans - Cins kedi sahiplendirme ilanları. Page Transparency See More.

BU İLAN YAYINDA DEĞİLDİR. Facebook is showing information to help you better understand the purpose. İlanınızı kısa süre içerisinde binlerce kişiye ulaştırabilir ilan sahipleri ile iletişim kurabilirsiniz.

Contact Cins Kedi Eş Bulma ve Sahiplendirme Platformu on Messenger. Bence çemkirecekseniz önce bir heves cins köpekleri evlerine alıp bakamayınca sokağa bırakanlara çemkirin. Bu saymış olduğumuz kedi cinslerinin haricinde site üzerinden çok sayıda cins kedi satın alabilirsiniz.

Cins Kedi Yavruları Eğitimli. Merkez Kırklareli Türkiye Hayvanlar Alemi Kedi ilanları. Yani için 1965 yıl Baker cins üzerinde çalışmayı bitirdi ve ragdoll - bez bebek olarak adlandırdı.

Bu ilan 2 hafta önce yayınlandı. Erkek ve Dişi. British shorthair male born 10.

Cins kedi yavruları sokak kedisi yavrularına göre daha az mı çile çekiyor sanıyorsunuz. Suyu ve son yavrusu. Annesi scottish fold golden Baba Brittish shorthair yavruları.

İlanıma Nasıl Doping Yapabilirim. Yer izmir bilgi özelden ulaşabilirsiniz. 197 people follow this.

Tuvalet eğitimleri var ve kuru. 2019 this beautiful pup is up for adoption. KediAjans kesinlikle kedi satışı veya aracılığı yapmamaktadır.

Siyam Siyu Ve Yavruları. 728 people like this. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Cins Kedi Çiftliği Gölcük Kocaeli Province. Contact Bursa Cins Kedi on Messenger. Scottish Fold 459 Adet.

Cins Kedi Fiyatları. Hayvanları tavşan gibi çiftleştirip yavruları daha sütten kesilmeden annelerinden ayırıp pet shoplara pazarlıyorlaryeterince anne sütü alamayan hayvanların hepsi. 13227 likes 23 talking about this.

Tabi yapılan bu masraflar hem sizin için hemde kediniz için oldukça önemli olacaktır. KediAjans üzerinde açılan tüm ilanlar. Mesela kalite bir mama almanız kedinizin hem kıl yapısını hemde fiziki gelişimini çok iyi tamamlamış olacaktır.

Page Transparency See more. KediAjans ücretsiz cins kedi sokak kedisi sahiplendirme ilanları açabileceğiniz bir ilan platformudur. 188 people like this.

1064 likes 6 talking about this. 3 tane Cins kedi yavruları. Kaliteli bir platform için güncel fiyatları.

İlan 0 Alışveriş Sepetim 0 Üye ol. Site üzerinden kedi satın alabileceğiniz gibi ilan vererek cins kedinizi yeni sahiplerine satabilirsiniz. Scottish Fold Yavruları Ankara.

British Shorthair - Scottish Fold kedi yavruları. 765 people follow this. İlanıma Nasıl Doping Yapabilirim.

About See All 90 552 202 52 63. 1986da Bay Ragdoll erkeği etkileyici boyutlar sayesinde Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Dişi erkek yavrular blue gri beyaz mavi gözlü altın renkli British Shorthair kediler ve Scottish Fold kedileri için Türkiye.

İlan 0 Alışveriş Sepetim 0 Üye ol. Cins kedi yavruları has 10428 members. British Shorthair 79 Scottish Fold 63 İran Kedisi 14 Scottish Straight 12 Chinchilla 11.

2019 doğumlu erkek british shorthair cinsi bu güzel yavru sahiplendirilecektiryeteri kadar anne sütü almiştir ve kum eğitimi vardir. Cins kedi eşleştirme ve sahiplendirme. She has had enough breastmilk and has sand.

Gelişmiş Arama yı kullanarak aradığınız ilanlara daha kolay ulaşabilirsiniz. Evlerinde kedi beslemek isteyenlerin en çok tercih. Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz.

Ankara Acil Eleman Arayan Iş Arayanlar. See more of Bursa Cins Kedi on Facebook. Bu şekilde doğacak olan yavrularımızda daha kalite bir anne babaya sahip olacaktır.

Anne ve babaya 5 senedir bakıyorum çift olarak bu 3 üncü dönem yavruları 5 yavru doğurdu 1 dişi 4 erkek bebeklerin biri dik kulak diğer yavrular fold bugüne kadar sahiplendirdiğimiz tüm yavruları özenle takip ediyoruz anne ve.


Ucretsiz Cins Kedi Pesinde 80 Yil Bedava 3 Scottish Fold Gatos Gato Scottish Fold


Scottish Fold Fiyatlari Scottish Fold Kedi


Elit Yavru Yavru Kopek Yavru Kedi Evcil Hayvan Pet Satis Sitesi Http Www Elityavru Com Kedi Yavru Kopek Evcil Hayvanlar


Aya Sofia Kedi Perisi Scottish Fold Golden Shell So So Excellent Color And Pattern May Be Ny13 Stay With Us Ny13 Ny12 Goldenshell Kedi


Ozelirk Safkaniran Kedi Yavrusu Kedi Yavru Kediler


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Satilik Kedi Petshop Scottish Fold British Shorthair Scottish Straight Safkan Cins Kedi Yetistiriciligi Lovetouch Cattery Cats And Kittens Scottish Fold Cats


Mahmut Salar Adli Kullanicinin Sevimli Kedi Yavrulari Panosundaki Pin Scottish Fold Yavru Kediler Sevimli Kedi Yavrulari


Smokin Kedi Yavru


Iyikediserafettin On Instagram Dunyaya Kucucuk Pembis Burunlu Birsey Gelir Ve Hayatiniz Degisir Isparta Cinskedi Cinsk 2021 Kedi Yavru Kediler Hayvanlar


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Kedi Ilanlari Kedi Yavru Kediler Scottish Fold


Musait British Shorthair Disi Sut Beyaz Safkan Ingiliz Kedisi Bu Prensesimiz Ile Ilgileniyorsaniz Sahip Olmak Yada Hakkinda Daha Hayvan Kedi Ingiliz


Pin On Kediler


Related Posts