Delikli Ajur Modelleri örnekleri - Hamarat hanımlar tarafından tercih edilen bayan örgü yelek modelleri bebek örgü kıyafetleri ajurlu atkı örnekleri gibi pek çok elişinde karşımıza çıkar. Örgü hırka modelleri nde yazlık örgü modelleri nde örgü kazak modelleri nde kullanabilirsiniz.


Delikli Capraz Ajurlar Orgu Modeli Yapimi Videolu Anlatimli Orgu Orgu Desenleri Desenler

şiş örgü desenleri.

Delikli ajur modelleri örnekleri. Sıra 4 1 düz 3 düz 3. Delikli örgü modelleri ni birçok tarifte yani örgüde kullanabilirsiniz. İlk olarak örnek.

Delikli örgü modelleri şu zamanlarda ve geçmiş yıllarda oldukça rağbet görmüştürDelikli örgü örnekleri çok şık ve zarif gösterdiği gibi hırka süveter ve şapka gibi pek çok yerde kullanılmaktadır. Şimdi sizlere şallarınız pareolarınızı ve hırkalarınızı çok kolaylıkla uygulayıp örebileceğiniz ajur. Delikli ajurlu örgü modelleri örnekleri şişle el örgü desenleri bebek yeleği el örgüsü yelek modeli kazak örneği delikli merserize yazlık bluz süveter battaniye şal omuz şalı ve hırka modelleri gibi değişik örgülere örnek ajurlu delikli örgüler.

Ben makine yününü 2 kat yaparak hırka ördüm sadece bu modelden merserize kadar güzel olmasa da emeğime değdi. Size daha da yardımcı olmak amacıyla modelin şemasını da veriyorum. Sıra 2 2 düz şişe iplik dolayın 3 düz 3 düz örgü ilmeğinin ilkini 2nci ve 3üncü ilmeğin üzerinden boşluğa bırakın.

Ajur Modelleri Şemalı delikli ajur örnekleri açıklamalı ajur modelleri ajur örnekleri modelleri Ev Hanımlarına özel ajur modelleri şemalı olan ve örgü olan ajurlu yelek modelleri resimlerini bu konuda işlemeye çalıştım amacım ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla ördükleri Elişi çeşiitlerine. Bol delikli yani bol ajur kullanarak yapılan örgü modeli. Ajur Modelleri Şemalı delikli ajur örnekleri açıklamalı ajur modelleri ajur örnekleri modelleri Ev Hanımlarına özel ajur modelleri şemalı olan ve örgü olan ajurlu yelek modelleri resimlerini bu konuda işlemeye çalıştım amacım ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla ördükleri Elişi çeşiitlerine.

Ajur hakkında orguorneklerim tarafından yazılan gönderiler. Hem kendimiz hemde sevdiklerimizi için sıcak havalar da kullanabileceğimiz bize serin tutacak ajurlu delikli file örgüler tercih ederiz. Angora olarak tanımlanan ip türü bu örgüde oldukça tercih edilen bir ürün olmaktadır.

Ajurlu örgü modelleri delikli olmaları ile bilinirAjur örgü örnekleri birçok el örgüsü eşyada kullanılır. Dan itibaren tekrar edin 1 düz ile bitirin. Emin olun çok ördüğünüz örnek olacak.

Örgüde sol Ajur File Nasıl Örülür. Şiş örgü modelleri nden kolay ve çok şık bir örnek yapılışı hazırladık. Tabii ki ajur tekniğinin çok farklı şekilleri vardır ve ajurla çok farklı motifler ortaya çıkarılabilir.

Delikli Ajur Tekniği 3ün katları Sıra 1 Örgünün ters yüzü Ters örün. Şişle örülen bir örgü modelidir. Genellikle yazlık yelek masa örtüsü ya da lif gibi örgü modellerinde çok fazla tercih edilmektedir.

Birçok yerde kullanabileceğiniz şiş örgü örneklerinden. Yazlık örgü modellerinde kullanabilirsiniz. Delikli merserize örgü modellerinde tunik kazak olarak kullanabilirsiniz.

Ajurlu örgü modelleri şiş yardımı ile yapılan örümcek olarak tabir edilen delikli örgüye benzetilmektedir. Yapılışıda bir o kadar basit. Bu kıvrımlı ajur modeli 7 ve katlarından 4 ilmekten oluşur.

Delikli örgü modeli yapılışı. Ajur çok zevkle yapılan ve örgüleri şıklaştıran bir örgü tekniğidir. Sıra 3 Ters örün.

Ajur Modelleri Şemalı delikli ajur örnekleri açıklamalı ajur modelleri ajur örnekleri modelleri Ev Hanımlarına özel ajur modelleri şemalı olan ve örgü olan ajurlu yelek modelleri resimlerini bu konuda işlemeye çalıştım amacım ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla. Merhaba hanımlar bugün sizlerle yapılması hem kolay hem de örgüye yeni başlayanlar için bir model göstereceğim. Anlatımı ufak bir numune üzerinden gösterilmiştir.

Ajur Modelleri Şemalı delikli ajur örnekleri açıklamalı ajur modelleri ajur örnekleri modelleri Ev Hanımlarına özel ajur modelleri şemalı olan ve örgü olan ajurlu yelek modelleri resimlerini bu konuda işlemeye çalıştım amacım ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla. Örgüde ipin şişe dolanmasıyla gerçekleştirilir. Bahar aylarında giyeceğiniz merserizeleriniz için güzel bir örnek.

Örgü Şal Modelleri ve Anlatımlı Şal Örnekleri içerisinden çok beğeneceğiniz anlatımlı videolu ve resimli yapılışlarını bulabilirsiniz. Merserize için diyorum çünkü merserize ip toplama yapmaz ve bu örgü modeli toplamaya oldukça müsait. 14 ilmek üzerinde ajur yapımı.

Delikli Örgü Modeli. Bu ajur modelini şal ve atkılarda kullanabileceğiniz gibi yelek ve süveterlerde de çok şık duruyor. Ajurlu örgü modelleri ve örneklerine başlamadan önce sizlere ajur ne demek biraz ondan bahsetmek istiyorumŞiş ile yapılan örgülerde model oluşturmak için yapılan arttırma veya eksiltme işlemlerinden oluşan boşluklara ajur denir.

Gençten çocuğa yaşlıdan yetişkine birçok kişinin üzerinde ve dolaplarında bulunan bu modeldeki kıyafetlerin örülmesi biraz zaman alır. Bu örgü çeşidinde genellikle tek renk ip seçilmektedir. Bu numune olarak başlangıcı amacıyla de şişe 21 4 ilmek atılmıştır.

Ajurlu Örgü Modelleri Anlatımlı. şiş işi örgü modelleri ile renkli örgüler tasarım teknikleri farklı güzel el örgüsü modelleri ile delikli ve esnek eneme yapan esneyen örgü tarzı ile yazlık merserize ipten ajurlu bluz modelleri yelek ve hırka modelleri battaniye modelleri çocuk bebek örgüleri renkli yünlerden atkı ve şapka bere modelleri boyunluk örnekleri ve omuz şalı şişle örülen. Ajur Modelleri Şemalı delikli ajur örnekleri açıklamalı ajur modelleri ajur örnekleri modelleri Ev Hanımlarına özel ajur modelleri şemalı olan ve örgü olan ajurlu yelek modelleri resimlerini bu konuda işlemeye çalıştım amacım ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla.

1 kenar ilmeği 2 ilmek ters 1 artır 2 düz olarak topla 5 ilmek düz 2 ilmek düz topla 1 artır 2 ilmek ters arka sıraları terse ters düze düz örün. Model 2 ilmekten ibaret bu yüzden ben açıklama kısmında bu şekilde yazdım. Bu modelimizin adını delikli saç örgüsü adını verdik.

Ajur aslında delikli örgü ya da gözenek manasına gelmektedir. İlk kez örenler için 3 aşamadan sonra rahatlıkla öğrenilebilen ve çok çabuk yapılan bir modeldir. Ajur Modelleri Şemalı delikli ajur örnekleri açıklamalı ajur modelleri ajur örnekleri modelleri Ev Hanımlarına özel ajur modelleri şemalı olan ve örgü olan ajurlu yelek modelleri resimlerini bu konuda işlemeye çalıştım amacım ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla ördükleri Elişi çeşiitlerine.

Şiş örgü modellerinden süper bir örnek daha. Ajurlu örgü modeli toplamda 16 sıra sonucunda tamamlanmaktadır. Yani kısaca Ajur delikli örgü demektirŞişe ip dolayarak sağdan sola iki ilmeği bir örerek ya da tam tersi bir örgü yapılarak örgüde.

Kalpli ajur örgü modeli ajurlu bademli baklava örneği delikli kalp ajur. File örgü modellerinde örgü yelek modellerinde kullanabilirsiniz. Herkese merhabalar kanalımda sizler için tığ işi patik modelleri iki şiş patik modelleri çeyizlik patik modelleri lif modelleri iki şişle örgü modelle.


Delikli Orgu Modelleri Delikli Kolay Orgu Modelleri Icinden Size Burada Turkce Videolu Aciklamali Ornek Tarifli Delikli Beyaz Orgu Mo Krose Orgu Desenleri Orgu


Ajurlu Yumusacik Yeni Orgu Modeli Yapimi Nazarca Com Baby Knitting Patterns Orgu Orme Bebek Sapkalari


Ajurlu Cim Orgu Modeli Yapilisi Videolu Anlatimli Nazarca Com Orgu Baby Knitting Patterns Orgu Desenleri


Sis Orgu Modellerine En Yeni Ornekleri Sizler Icin Eklemeye Devam Ediyoruz Tursu Kupu Yelek Modeli Ajurlu Yani Delikli Orgu Ilmekleri Desenler Orgu Desenleri


Ajurlu Kus Uzumu Orgu Modeli Anlatimli Videolu Ornek Nazarca Com Orgu Orgu Modelleri Patikler


Ajurlu Orgu Modelinin Yapilisi Summer Construction Of Sequential Ajur Knit Model Youtube In 2021 Baby Knitting Patterns Knitting Patterns Knitting


Uclu Delikli Orgu Modeli Baby Knitting Patterns Orgu Orgu Desenleri


Orgu Uclu Ajurlu Model Tarifi Orgu Orgu Desenleri Orgu Modelleri


Delikli Sis Orgu Modelleri Mimuu Com Baby Knitting Patterns Orgu Orgu Ilmekleri


Herkesin Gozu Bu Modellerde Ters Orgu Ve Parca Motifli Battaniye Orgu Modelleri Knitting Knitting Patterns Knit Stitch Patterns


Sis Isi Yeni File Orgu Modeli Yapilisi Nazarca Com Orgu Desenler Orgu Desenleri


Ajurlu Yumusacik Yeni Orgu Modeli Yapimi Nazarca Com Baby Knitting Patterns Orgu Krose


Ajurlu V Orgu Modeli Turkce Videolu Nazarca Com Orgu Baby Knitting Patterns Orgu Ilmekleri


Delikli Minik Orgu Modeli Videolu Anlatimli Nazarca Com Orgu Motifleri Orgu Orgu Ilmekleri


Related Posts