Darkorbit Kapı Ve ödülleri - Yani canı kalkanı ve hasarları normal yaratıklardan üç kat daha fazladır. Kendisine özel sekmede bulunduğu için Alpha Kapısı.


Karantina Bolgesi Kapisina Giris Darkorbit Tr

Arge Şeref tecerrah 6 ve kidemlİ uÇuŞ 20.

Darkorbit kapı ve ödülleri. Alpha kapısını tamamlayayım derken bolca Beta ve Gamma kapısı parçaları da bulacaksınız demek bu. 25000 Uridium 25000 UCB 100 250 Ekstra Enerji 500 UBR 100 Roket 5000 RSB 75 15 Günlük dosyası 10 Korsan anahtarı 12000000 Terube Puanı 450000 Şeref Puanı. Bu Konumda Sizlere Galaxyde Hangi Kapılar Olduğunu Kaç parçada Tamamlandıklarını Kapı bittiğinde Vereceği Ödülleri.

Saturn kazanma şansı Saturn Tasarımı sadece Goliath gemisi ile kullanılabilen 20 Darbe Puanı bonusu veren ve yalnızca Kronos Kapısından kazanılabilen nadir bir tasarımdır. Kapıyı yaklaşık olarak 50000-150000. Zeta Kapısı dalga şeklinde gelen yaratıkların türleri normal darbe puanı kalkan ve hasar gücünde gelir.

Tüm kapı yüzüklerinin yerini alacak Kronos Kapısı Mührü Goliath Gemi Tasarımı. Beta ve Gamma kapısı gibi aynı sekmede bulunan. 25000 Uridium 25000 UCB 100 250 Ekstra Enerji 500 UBR 100 Roket 5000 RSB 75 15 Günlük dosyası 10 Korsan anahtarı 12000000 Terube Puanı 450000 Şeref Puanı.

Zeta kapısını oluşturmak için Ekstra Enerji harcayarak 111 parçayı toplanması gerekmektedir. Kappa kapısını oluşturmak için Ekstra Enerji harcayarak 120 parçayı toplanması gerekmektedir. Darkorbit Kappa Kapısı Dalgaları ve Ödülleri.

1 Tane Kendi Geminizin Kopyası 8 tane Evil İris Kronos Kapı Ödülleri. 1 Tane Kendi Geminizin Kopyası 8 tane Evil İris Kronos Kapı Ödülleri. Merhaba Sevgili HayatMMO üyeleri ve Arkadaşlarım.

Darkorbit Zeta Kapısı Dalgaları ve Ödülleri. Hades Kapısı dalga şeklinde gelen yaratıkların türleri normal darbe puanı kalkan ve hasar gücünde gelir. Alpha kapısı kaç gg alpha kapısı kaç uridyuma açılır alpha kapısı ödülleri darkorbit darkorbit alpha kapısı darkorbit kapı ödülleri darkorbit kapı taktikleri darkorbit.

UZMANADAMAyrıcalıklı Olmak İçin Takipte Kal. Ve Final Bölümünde. Hades Galaksi Kapısı tehlikeli Hades Nebula yıldız topluluğuna açılan bir kapıdır.

Ve Final Bölümünde. Epsilon kapısını oluşturmak için Ekstra Enerji harcayarak 99 parçayı toplanması gerekmektedir. Kappa Kapısı dalga şeklinde gelen yaratıkların türleri normal darbe puanı kalkan ve hasar gücünde gelir.

Darkorbit Gamma Kapısı Dalgaları ve Ödülleri. Yaratık kesiminde toplam alınacak ödül ve kapı sonu ödülleri. Darkorbit Alpha Kapısı Dalga sayısı ve hangi dalgada ne tür yaratıklar geldiğini gösteriyoruz.

Beta ve Gamma kapısı gibi aynı sekmede bulunan. Gamma Kapısı normal Yaratıkların 3x katı kadar güçlüdür. Gamma kapısını oluşturmak için Ekstra Enerji harcayarak 82 parçayı toplanması gerekmektedir.

Kronos kapısını bitiren her oyuncuya Saturn tasarımı. Epsilon Kapısı dalga şeklinde gelen yaratıkların türleri normal darbe puanı kalkan ve hasar gücünde gelir. Forumda yaptığım araştırma Sonucu Darkorbit Kapılar Yeni kapılar Dahil Hakkında Açıklayıcı bir anlatım bulamadım.

Darkorbit Hades Kapısı Dalgaları ve Ödülleri. Kendisine özel sekmede bulunduğu için Alpha Kapısı. Darkorbit Epsilon Kapısı Dalgaları ve Ödülleri.

Kendisine özel sekmede bulunduğu için Alpha Kapısı. Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere darkorbitte ebedi kapı yaptım ve gidebildiğim kadar gittim rinusk ve uri açısından güzel bir kapıydı sizlerede öneririm. Beta ve Gamma kapısı gibi aynı sekmede.

Merhabalar arkadaşlar bu gün sizlere darkorbitte gelen güncelleme ile kapıların otomatik yapılışının nasıl olduğunu gösterdim umarım beğenirsiniz umarım eğle.


Darkorbit Rehber Turkce Galaksi Kapilari Nelerdir Ne Ise Yarar Youtube


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Gg Nasil Basilir Kuiper Kapisi Actik Youtube


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Darkorbit Kapi Odulleri


Dark Orbit Darkorbit Npc Leri


Darkorbit Kapi Odulleri


Related Posts