çin Malı Motosiklet - De motosiklet ürününün 99 1 ve 1 kadarını karşılarlar. 0km alınabilecek en iyi 250cc choper çin malı hariç merhaba bildiğim kadarıyla sıfır 250cc chopper çin hariç çğu marka getirmiyo gibieğer başlangıç ve ya geçiş dönemi için kullanacaksan çin malı chopper al derim işini görsün sonra bi an önce kurtul ama yook kafamda uzun süre 250cc bi motora binmek var dersensıfır çin alacağıma 10 yaşında japon.


Motosiklet Markalari Biz Evde Yokuz

Düşündüğüm motorlar şöyle bir şey.

çin malı motosiklet. Çin malı scooterlerden uzak dur. Motosiklet Dünyası Çin Japon Avrupa ve Amerikan malı olmak üzere 4e ayrılmaktadır. Caddenin yeni trendi Çin malı scooterlar Son yılların en popüler şehir içi araçlarından olan scooterların satışları piyasaya Çin malı motosiklet markalarının girmesiyle arttı.

Bu konuda değinmek istediğim bir kaç ufak noktayı unutmuşum bazı noktalar üzerinde gereksiz fazla durmuşum 20dk nefessiz konuşmuşum. Çin malı motosikletle 1000km. Hem fiyat hem de yakıt tüketimi açısından ekonomik olan Çin üretimi motosikletler hakkında siz de bilgi sahibi olun.

Çin malı motorlardan neden uzak durulması gerektiğini arkadaşların mesajları ile özetliyoruz. Motosiklet kullanıcıları arasında bazen Çin malı motor çekişmelerine rastlarsınız. Bu muhabbetlerde genelde şöyle cümleler kurulduğuna.

Motosiklet fiyatlarını dortte bir dusuren motosikletlerdir. Sayfalarımızdan gördüğümüz ondan uzak dur bunu alma çok kötü mesajlarınızdan önemli ve komik olanları toplayıp derledi. TT Customda kişiye özel motosiklet tasarlayan bir firma olduğu için bayilerden Türk malı motosiklet almanız imkân dâhilinde değil.

çin malı motosiklet. çok fazla motosiklet deneyimim oldu2 yıldır motoran torro cup kullanıyorumyağ değişimi dışında masrafım olmadısıfır honda yamaha alacak imkanınız yoksa çin malı motorlar tercih edilmeli10-15 yıl kullanılmış bence kullanma tarihide bitmişüretimi olmayan parçası bulunmayan japon motorlara 3. Hepsinin aynı olduğunu düşünüyor.

Bu konuda dertliyim de. Çin malı motosikletler insanların kafasında daima soru işareti olarak kalmaktadır. Bir çok Çin malı motosiklet üzerine inceleme ve 8 yıllık uzmanından tavsiyeler ve öneriler.

Evet Türkiye piyasasındaki çin malı motosiklet modellerinin bir çoğunun kalitesiz malzemelerle üretildiğini görürsünüz. Birleşim noktalarında bulunan boşluklar kullanılan malzemenin kötü oluşu ve montaj sorunları yüzünden titreşim artıyor. Her ne kadar bayisi çok olsa da satış sonrası tek.

Arkadaşım Çin mali yuki motosiklet almıştı motosikleti 6 aydır kullanıyordu. 0144 gölge 3 GEZDİM GÖRDÜM. İstisnaların kaideyi bozmadığını hatırlatalım.

Alacağım model scooter tarzı değil de önü yüksek kapalı olanlardan olacak. Şimdilerdeki en güçlü-en büyük hacimli Çin malı motosiklet unvanına sahip olması beklenen motorun teknik bilgileri henüz paylaşılmadı. Çin malı başlangıç motosikletleri alınıp alınmaması gerektiği gibi sorulara ve.

İş ile evinin arası yakın olduğundan motosikletle fazla kilometre yapamamış çin malı olduğu içinde uzun yola dayanırmı dayanmazmı yoksa parçalarını. Nedir Şu Çin Malı Muhabbeti. Motosiklet sektöründe dolanan son dedikodulara göre Çin 800 cc çift silindirli V-Twin motor üretmek için kolları sıvadı.

Çin Malı Motosiklet Uzun zamandır Türkiye yollarında olan Çin malı motosikletlerin sayısı Türk halkının büyük teveccühü ile büyük bir hızla artmakta. Hem fiyat hem de yakıt tüketimi açısından ekonomik olan Çin üretimi motosikletler hakkında siz de bilgi sahibi olun. En yüksek tedarik eden ülkeler veya bölgeler Çin Bangladeş ve Tayvan Çin şeklindedir ve sırasıyla fiyat çin.

Bu yüzden Yuki marka Çin malı motosiklet satın almadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. Yoksa 1000 cc lik bir motor o çin malı motordan daha iyi titrer ama gerek üretiminde kullanılan mühendislik gerek montajında yapılan. Çin dışındaki diğer markaların da bir çoğunun kaliteli olduğu hepimiz tarafından biliniyor.

Burada Çin mallarının asla kullanılmaması gerektiği ya da tamamının çok kötü olduğu yolunda sözler etmek gibi bir niyetim yok ancak gerek motosiklet sitelerindeki forumlarda yer alan kullanıcı deneyimleri gerekse yakın çevremden duyup gözlemlediğim tatsız deneyimler beni fiyatça biraz daha yüksek olsa da bir Japon Malı. Kesin ve net bir mesajla uzak durulmasını net şekilde söyleyen arkadaşlar çokca ona. Bircok motosiklet forumunda sakın ha almayın denilen aletlerin genel.

Birçok marka Çinden aldığı motosikletleri Türkiyede yalnızca montajlayarak satışa sunuyorlar. A A -. Bmw gibi unlu markaların modellerini bire bire kopyalayan ve jinlun gibi markalarla cok ucuza satan alanın kesesine de saglıgına da zarar verecegini tahmin ettiğim motosikletlerdir.

Pek çok ürün grubunda olduğu gibi motosiklet ihracatındada Çin ihracat pazarını domine etmiş durumda 27 lik Pazar payı ve 666 milyar USDlik satışı ile dünyada ihraç edilen her 4 motosikletten biri Çin malı. Söylediğin motosiklet modelleri arıza. Firma bu tür şikayetlere karşı o kadar duyarsız ki var olan 114 şikayetin tek birine dahi cevap vermiş değil.

Ne kadar soğumuşuz çin malı motorlardan görelim. 666 milyar USD Dünya pazarının 276sı. De motosiklet tedarikçisi bulunmaktadır ve bunların büyük bir kısmı Asya içindedir.

Kanuninin Türk malı olduğunu biliyorum bunlar salcano mondial gibi çin malı motorlara kıyasla daha kaliteli midir acaba. Çin malı motosikletler inceleme video. En Güçlü Çin Malı Motosiklet.

Son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarından dolayı bilgilendirme gereği duyduk hiçbir şekilde bayi listemiz dışında bayiliği olmayan web sitelerinden alışveriş yapmayınız. El Honda Spacy 110 al koruma demiri taktır ve öğrenene kadar kullan dur. Çin Malı Motosiklet Alınır mı.

Ancak yerli üretim motosiklet yapan tek firma şu an TT Costum. Çin Malı Motosiklet Uzun zamandır Türkiye yollarında olan Çin malı motosikletlerin sayısı Türk halkının büyük teveccühü ile büyük bir hızla artmakta.


Hokii 150cc Ucuz Cin Mali Motosikletler Satilik Buy Ucuz Cin Motosiklet Cin Dusuk Tuketimi Motosikletler Cg Motor Motosiklet Product On Alibaba Com


Tatmin Edici Fiyat Guclu Motor 300cc Cin Mali Motosikletler Ureticisi Buy Motosikletler Cin Mali Motosikletler Cin Mali Motosikletler Uretici Product On Alibaba Com


Moto Gasolina Motor 125 Cc Motosiklet Ucuz Cin Mali Motosikletler Satis Buy Moto Gasolina Motor Cc Motosiklet Ucuz Cin Mali Motosikletler Satis Product On Alibaba Com


Cin Mali Motosiklet Denince


Cin Mali Motosiklet Alinir Mi Cin Mali Motosiklete Binilir Mi Youtube


Motosiklet Markalari Biz Evde Yokuz


Motosiklet 110cc Motor Ucuz Cin Mali Motosikletler 110cc Chopper Motosiklet Buy Motosiklet 110cc Motoru Ucuz Cin Mali Motosikletler C 110cc Kiyici Motosiklet Product On Alibaba Com


Cin Mali Motosiklet Denince


Cin Mali Motosiklet Denince


Ucuz Ve Benzersiz Mopedler 50cc 70cc 110cc Cin Mali Motosikletler Tasima Iyi Motorlari Buy Benzersiz Mopedler 50cc Benzersiz Mopeds 70cc Iyi Motorlar Mopedler Product On Alibaba Com


Cin Mali Motosiklet Alinir Mi Alinmaz Mi Youtube


Ucuz Cin Mali Motosikletler 250cc 400cc Yaris Buy Motosiklet 250cc Motosikletler 250cc 400cc Yaris Ucuz Cin Mali Motosikletler Product On Alibaba Com


Cf Moto Motor Hangi Ulkenin Mali Fiyat Listesi


Motosikletler Hakkinda Hersey Cin Mali Motosiklet Alinir Mi


Related Posts