Dacia Gösterge Anlamları - Açık kapı uyarısı açık bagaj kapağı uyarısı ABS uyarısı yakıt bitmek üzere uyarısı gibi tüm araçlarda standart olan uyarılar Dacia uyarı ikaz ışıkları arasında da yer alır. Dacia marka Lodgy model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamı aşağıdaki şekildedir.


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari Neler Yapmaliyiz Onemli Bilgiler Youtube

Her vasıta markasında olduğu benzer biçimde Dacia Duster model araçlarında göstergede ki arıza lambalarının bir anlamı vardır.

Dacia gösterge anlamları. 2Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi Lambası EPS. Bu arıza lambası yandığında kaza anında hava yastığınızda açılmaz. Yolda giderken bir anda gösterge panelimde kızdırma işareti çıkıyor ve anlamı.

Bazı işaretler sadece sarı bazıları hem sarı hem kırmızı bazıları ise sadece kırmızı yanar. Gösterge ikaz işaretleri anlamları. Özellikle kırmızı renkli arıza lambalarının ne anlama geldiğini bilmemiz aracın arıza çıkarmaması ve arıza durumunda tamir maliyetini arttırmaması açısından oldukça önemlidir.

Dacia duster gösterge panelindeki ikaz ışıkları anlamları birbirinden farklıdır. Dacia Stepway gösterge panelinde yer alan uyarı ve bilgi sembollerinden anlamı en fazla merak edilen birkaç tanesi aşağıda yer almaktadır. Aracın yakıtı azalmaya başladığında yolda kalmamanız adına uyarıda bulunan lambadır ve sık sık kontrol etmenizde fayda vardır.

Kırmızı yağdanlık simgesi. Dacia arıza gösterge ışıkları Motor yağı değişimi yapılmazsa yağın sürtünmeyi önleyen etkisi azalır ve motor parçaları zarar görebilir. Bu gösterge direksiyon sistemindeki bir arızayı işaret eder.

Yeni Dacia Duster Test Sürüş İzlenimleri. Gösterge panelinde yanan ışıklar ve anlamlarını sizler için derledik. Her arızanın işareti birbirinden başkadır.

Hız regülatörü ikaz ışıkları. Işler daha kötüye gitmeden önce çözebilmeniz için tüm araba göstergeleri anlamları resimli bir şekilde bu yazımızda sizler için derlendi. Bu sayede daha az yakıt tüketimi sağlar.

Eğer ki seyahat esnasında gösterge de bir arıza lambası yandı ise derhal aracı durdurmalı ve bunun sebebini öğrenmelisiniz. Bu yazımızda Dacia markasının Lodgy Logan Sandero Solenza. Dacia arabalarındaki gösterge panelindeki ikaz ışıkları ve anlamları şu şekildedir ECO göstergesi Dacia marka arabasında bulunan gösterge ışığı arabanızın ekonomik modunda olduğunu gösterir ve bu sayede daha az yakıt tüketimi sağlamaktadır.

Kısa Far Gösterge Işığı. Kapı açık bagaj açık farlar açık emniyet kemerini tak gibi sembolünden anlamını çıkarabileceğiniz işaretlere bu. Bu simge varsa arka sis farlarınız açık kalmış demektir.

2Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi Lambası EPS Normalde kontak anahtarını ON II konumuna aldığınızda bu lamba yanar ve motor çalıştıktan sonra söner. Ekranda bu ışık yandığında ön sis farlarınız açık demektir. Gösterge panelinizde bu ikaz ışığı yanıyorsa aracın acilen durdurulup yağ seviyesinin yağ çubuğundan kontrol edilmesi ve yeterli seviyeye gelene kadar yağ eklenmesi yetkili servise haber verilmesi gereklidir.

Dacia Gösterge Paneli İkaz Işıkları İncele Araçlarda bulunan gösterge paneli arıza bildirim ikaz uyarı lambaları dikkat edilmesi gereken bildirimlerdendir. Elektronik Direksiyon EPS Uyarı Lambası. Hız regülatörü seçeceğiniz hızda hızınızın sabit kalmasına yardımcı olan ve ayarlanmış hız adı verilen bir fonksiyondur.

1Ön sis lambası açık. Otomobillerin gösterge panellerinde yanan veya ara ara yanıp sönen tüm ışıkların ne anlama geldiğini sizler için derledik. Eğer ki yolculuk esnasında gösterge de bir arıza lambası yandı ise hemen aracı durdurmalı ve bunun sebebini öğrenmelisiniz.

Arıza lambasının yanmasının sebebi ise motor veya elektronik bazı parçalarda bir arızanın olduğunu gösterir. Bu uyarı lambaları ve Arıza lambaları arabanızda. Dacia Duster Gösterge Panelindeki İkaz Işıkları Anlamları.

Araçlarda bulunan gösterge paneli arıza bildirim ikaz uyarı lambaları dikkat edilmesi gereken bildirimlerdendir. Dacia Duster araçlarda ikaz ışıkları sarı renkte arıza işaretleri ise kırmızı renktedir. İkaz lambalarının numaralarına bakarak ne anlama geldiğini kolayca öğrenebilirsiniz 1Ön sis lambası açık.

Bu işaret ise cam suyu veya sıvısının düşük olduğunu gösterir. Dacia Esp Arıza İşareti. Dacia marka arabanızda bulunan bu gösterge ışığı arabanızın ekonomik modunda oldugunu göstermektedir.

Bu semboller Dacia Duster Lodgy ve Logan model araçlarda bulunanlarla benzerlik göstermektedir. Gösterge ışığı yağ basıncının düştüğü anlamına gelir. Dacia Arıza Lambalarının Anlamlarını Açıkladık Tüm arabalarda olduğu gibi Dacia marka arabalarda gösterge panelinin üzerinde uyarı lambaları bir başka deyişle ikaz lambaları bulunur.

Paneldeki ışıklar işaretler yolu ile size aracınızdaki sorunla ilgili bilgi veren önemli bir parçadır. Bu ikaz lambası araba virajlarda savrulduğunda yanar. Araç Gösterge İkaz Lambaları ve Anlamları.

Gösterge ışıkları arabanızın donanımsal özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Her araç markasında olduğu gibi Dacia Duster model araçlarında göstergede ki arıza lambalarının bir anlamı vardır. Bir işaretin kırmızı yanması hem aciliyet hem de önem bildirir.

Arabanızdaki gösterge paneli. Dacia Duster Isıtma Bujisi Arızası Ve Gaz Kesme. Artık araçlarımız eskisi gibi değilelektronik sistemler ve teknolojik özellikl.

2016 model Dacia Duster aracım var. Hemen yağ seviyesini ve basıncını kontrol edin. Bu ikaz işareti emniyet kemerinizi takmadığınızda yanar veya emniyet kemeri siviçinde arıza vardır.

Araba göstergeleri araç arıza işaretleri araba arıza işaretleri araba gösterge işaretleri arıza lambaları bmw arıza işaretleri araç göstergeleri araba gostergeleri araba göstergesi araç ikaz lambaları anlamları araç arıza göstergeleri araç gösterge paneli ikaz lambaları araç arıza ışıkları gösterge paneli araç ikaz lambaları araba lambaları. Aşağıda Dacia Duster gösterge panelindeki ikaz ışıkları anlamları ile birlikte yer almaktadır. Dacia ikaz işaretleri ve anlamları.

Bazen motor yağı seviyesi yeterli olduğu halde kötü yağ kullanımından kaynaklı tıkanmalarda da bu ikaz ışığı. Sürücünün kolaylıkla arıza sebebini anlayabilmesi amacıyla bu şekilde tasarlanmıştır. Genellikle 3 bip sesi ile yanar.

64 tane ışığın ne anlama geldiğini artık biliyorsunuz. 1Ön sis lambası açık kalmış. Bunun dışında herhangi bir zaman yanarsa direksiyon sisteminde.

Uzun Far Gösterge Işığı. Özellikle kırmızı renkli arıza lambalarının ne anlama geldiğini bilmemiz aracın arıza çıkarmaması ve arıza durumunda tamir maliyetini arttırmaması açısından oldukça önemlidir. Gösterge panelindeki bu işaretler her zaman önemli bir arızanın sinyali olmasa da genellikle aracınıza dair bir sorun oluşmaya başladığının sembolüdür.

Araçlarımızın gösterge panelindeki işaretlerin ne anlama geldiğini açıkladım.


Uyxmpz2ibbrhbm


Ehliyet Sinavi Icin Arac Gostergeleri Ve Ikaz Lambalari Tanitimi Youtube


Motor Ariza Lambasi Neden Yanar Ariza Isaretleri


Dacia Duster Gosterge Panelindeki Ikaz Isiklari Anlamlari Otomotiv Motorlari Oto Ariza Cozumleri


Yag Lambasi Yaniyor Gaza Basinca Sonuyor Sebebi Tozlu Mikrofon Yag Arac Semboller


Dacia Ariza Lambalari Anlamlarini Sizin Icin Acikladik Araba Ariza Lambalari


Dacia Ariza Lambalari Anlamlarini Sizin Icin Acikladik Araba Ariza Lambalari


Arabalarda Uyari Isaretleri Farkli


Sanziman Ariza Isigi Ariza Isiklari


Dacia Stepway Gosterge Paneli Tanitim Videosu Youtube


Uyxmpz2ibbrhbm


Gosterge Panelindeki Isiklar Ve Isaretler Ne Anlama Geliyor Iste Arabalarda Ikaz Lambalari Ve Anlamlari


Dailydrive Arac Kiralama Blog Arac Ikaz Isiklarinin Anlamlari


Arac Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Tum Araclarin Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Guncel Haberleri


Related Posts